Uutisarkisto

 • 12/18/2012 - 15:41

  DocPoint juhlistaa joulukuussa lähestyvää maailmanloppua esittämällä tammikuisella festivaalilla kogi-kansan apokalyysin. Aluna-elokuvassa dokumentaristi Alan Ereira matkaa Kolumbian vuorille tapaamaan alkuperäiskansaa, joka varoittaa ihmisen toiminnan jouduttavan tuomiopäivää.

   

   

 • 12/10/2012 - 22:30

  DocPointin avajaiselokuvana nähdään Virpi Suutarin Hilton! Täällä ollaan elämä. Elokuvan keskuspaikkana on itähelsinkiläinen vuokratalo, jonka nuoret asukkaat ovat jäämässä syrjään yhteiskunnasta. Avajaisnäytös pidetään 22. tammikuuta klo 18:00 Lasipalatsin Bio Rexissä.

  Avajaiselokuva julkistettiin Kotimaisen esityssarjan ja Uusin silmin - Kotimaisia oppilastöitä sarjan tiedotustilaisuudessa joulukuun alussa. Samassa tilaisuudessa paljastettiin esityssarjoihin valitut muut kotimaiset dokumentit.

   

 • 12/05/2012 - 14:46

  Doc Lounge esittää DocPoint-ennakkona elokuvan For You Naked, joka nähdään osana festivaalin ohjelmistoa. Dokumenttielokuvaklubi on torstaina 13.12. alkaen klo 19 Pasificossa (Helsinginkatu 15).

 • 11/30/2012 - 18:26

  Beatboxaaja Felix Zenger luo VOXPointissa ääniraidan neuvostoliittolaisen elokuvan klassikko Turksibiin. VOXPoint - Kinofoninen konsertti on perjantaina 25. tammikuuta Bio Rexissä.

  Felix Zenger on harvinainen monilahjakkuus, jonka leuat pudottavista esiintymisistä ei voi saada tarpeekseen. Hän tuottaa käsittämättömiä ääniä, imitaatioita ja rytmejä luoden uutta ja ainutlaatuista musiikkia aseinaan ainoastaan suu ja mikrofoni.

 • 11/29/2012 - 10:24

  Elokuvanystävä löytää nyt helposti joululahjan. DocPointin joulumyynti alkaa verkkokaupassa maanantaina 3. joulukuuta. Myyntiin tulevat sarjakortit ja VOXPoint - Kinofonisen konsertin liput.

  Joulumyyntiin tulevat sarjakortit ovat viiden, kahdeksan tai kymmenen lipun arvoisia. Voit tulostaa sarjakortin itse tai valita tuotteen toimituksen, jolloin saat sarjakortin lahjakuoressa haluamaasi osoitteeseen postitettuna. Kun valitset postitusvaihtoehdon, hintaan lisätään postitusmaksu 3,5 euroa.