DocPoint-sarjakortit

Osta nyt DocPointin sarjakortit edulliseen hintaan! Ostamalla sarjakortin saat liput haluamiisi näytöksiin huomattavasti yksittäistä näytöslippua halvemmalla hinnalla. Sarjakortin hintaan sisältyy elokuvia esittelevä festivaalikatalogi, jonka voi noutaa 17.1. alkaen mm. Lasipalatsin Bio Rexin lipunmyyntipisteestä.

 

Lippujen hinnat:

Näytöslippu 8,00 €
Sarjakortti 5 kpl + katalogi 37,00 €
Sarjakortti 8 kpl + katalogin 55,00 €
Sarjakortti 10 kpl + katalogi 64,00 €

Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia ja niillä voi lunastaa useampia lippuja samaan näytökseen.

Tästä ostamallasi sarjakortilla voit lunastaa lippuja DocPointin verkkokaupassa ja lipputiskeillä sekä Finnkinon lipputiskeillä. Tämä sarjakortti EI käy Finnkinon verkkokaupassa!

Finnkino myy verkkokaupassaan omaa DocPoint-sarjakorttia, joka kelpaa vain Finnkinon verkkokaupassa Finnkinon DocPoint-näytöksiin (ei käy missään kassoilla)."

 

Näytöskohtaiset liput tulevat myyntiin 17.1.2014 lähtien DocPointin Lasipalatsin Bio Rexin lipunmyyntipisteessä ja DocPointin nettisivuilla (Bio Rexin, Andorran ja Orionin näytösliput) sekä Finnkinon nettisivuilla ja lipunmyyntipisteissä (Maximin ja Kinopalatsin näytösliput).

Jos haluat käyttää sarjakortin tarjoaman määräalennuksen, pitää sinun ensin ostaa sopivan kokoinen sarjakortti (5, 8 tai 10 lippua). Maksettuasi sarjakorttiostoksesi saat koodin, jolla voit lunastaa yksittäisiä lippuja joko DocPointin verkkokaupassa, DocPointin omissa lipunmyyntipisteissä tai Finnkinon lipputiskeillä (ei siis Finnkinon verkkokaupassa).

Finnkinon verkkokaupassa asiakkaan täytyy valita sarjaliput-kohdasta ”DocPoint-e-sarjaliput 5, 8 tai 10”. Huom! Finnkinon verkkokaupassa ostettu e-sarjalippu käy ainoastaan Finnkinon teattereissa järjestettäviin DocPoint-näytöksiin, ja kyseistä e-sarjalippua voi käyttää ainoastaan netissä, ei Finnkinon lippukassoilla.

Lisätietoja lipunmyynnistä: liput(at)docpoint.info.