Näin ostat lipun

Näytöskohtainen ennakkolipunmyynti avautuu 17.1.2014 kello 11. Tämän jälkeen lippuja yksittäisiin näytöksiin voi ostaa seuraavista paikoista:
 

Lasipalatsin Bio Rexin, Andorran ja Orionin näytökset 
Liput DocPointin lipunmyyntipisteestä Lasipalatsin Bio Rexissä (auki maanantaista lauantaihin klo 11.00-18.00) tai DocPointin nettisivuilta verkkokaupan kautta.

Maximin ja Kinopalatsin näytökset 
Liput Finnkinon nettisivuilta ja Finnkinon lipunmyyntipisteistä kautta maan.

 

Festivaalin aikana 28.1.-2.2.2014 lippuja voi ostaa seuraavasti:

Lipunmyynti alkaa Finnkinon esitysteattereissa sekä Orionissa viimeistään puolta tuntia ennen, ja muissa esitysteattereissa viimeistään tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua. Teatterit sulkeutuvat pääsääntöisesti viimeisen näytöksen alkaessa. Voit tarkistaa teattereiden aukioloajat täältä.

Lasipalatsin Bio Rexin, Andorran ja Orionin näytöslippuja myydään DocPointin verkkokaupassa www.docpoint.info sekä kaikissa edellämainituissa teattereissa.

Maximin ja Kinopalatsin näytöslippuja myydään Finnkinon verkkokaupassa www.finnkino.fi sekä kaikissa Finnkinon lipunmyyntipisteissä. Finnkinon myyntipisteissä yksittäisiä näytöslippuja voi maksaa myös Kulttuuriseteleillä ja -maksukorteilla (ei käy sarjakortteihin tai e-sarjalippuihin).

 

Lippujen hinnat:

Näytöslippu 8,00 €
Sarjalippu 5 kpl + katalogi 37,00 €
Sarjalippu 8 kpl + katalogin 55,00 €
Sarjalippu 10 kpl + katalogi 64,00 €

Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia ja niillä voi lunastaa useampia lippuja samaan näytökseen.

 

Voit nyt jo ostaa sarjakortin, jolla voi lunastaa lippuja yksittäisiin näytöksiin 17.1. alkaen. Sarjakortilla yksittäisen näytöslipun hinnasta tulee huomattavasti normaalilippua edullisempi.

Lipunmyyntiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä: liput(at)docpoint.info / 050 5943 433